‘’Every family has a story, welcome to ours’’ – Randy. Randy Bouwer en Lars Albers zijn sinds 2,5 jaar compagnons en eigenaren van Restaurant Vigor.

Het - tot nu toe absoluut excellente - verhaal van Lars en Randy begon zo’n 12 jaar geleden bij Francois Geurds (FG Food Labs) waar Lars werkte als Souschef en Randy als (Maître /Sommelier).  Al snel werd de indrukwekkende samenwerking tussen de heren duidelijk. 

In de loop der jaren hebben de twee samengewerkt bij diverse hoogwaardige restaurants. Dit heeft gezorgd voor een sterke vriendschappelijke band tussen de twee. 

“Tijdens gezamenlijke avonden kwamen we er steeds meer achter dat we dezelfde gedachten delen over gastronomie. Dan komt er een moment dat je tegen elkaar zegt: als we ooit iets gaan beginnen, laten we het dan samen doen.’’ 

En toen was …

‘’Every family has a story, welcome to ours’’ – Randy. Randy Bouwer en Lars Albers zijn sinds 2,5 jaar compagnons en eigenaren van Restaurant Vigor.

Het - tot nu toe absoluut excellente - verhaal van Lars en Randy begon zo’n 12 jaar geleden bij Francois Geurds (FG Food Labs) waar Lars werkte als Souschef en Randy als (Maître /Sommelier).  Al snel werd de indrukwekkende samenwerking tussen de heren duidelijk. 

In de loop der jaren hebben de twee samengewerkt bij diverse hoogwaardige restaurants. Dit heeft gezorgd voor een sterke vriendschappelijke band tussen de twee. 

“Tijdens gezamenlijke avonden kwamen we er steeds meer achter dat we dezelfde gedachten delen over gastronomie. Dan komt er een moment dat je tegen elkaar zegt: als we ooit iets gaan beginnen, laten we het dan samen doen.’’ 

En toen was daar Vigor. Het voormalige Villa Bleijenburg, een rijksmonument uit de zeventiende eeuw, is in samenwerking met interieurarchitect King Kongs omgetoverd tot een prachtig intiem restaurant. De vroegere details zijn behouden en onder andere de oorspronkelijke ornamenten zijn nog zichtbaar.

“Op het moment dat we hier gingen kijken, wisten we het meteen: dit wordt het! Na een ingrijpende en langdurige verbouwing hebben we in juli 2020 de deuren geopend.’’ De circulair lopende open keuken zorgt ervoor dat je vanuit heel de zaak mee kunt kijken met wat er in de keuken gebeurt. Je kunt hoog aan de bar of laag in een comfortabele stoel dineren. Hoewel het restaurant plek biedt voor 88 personen, beleef je overal het intieme ‘eigen hoekje’ gevoel. Het prachtige design is niet onopgemerkt gebleven. In 2021 winnen de heren namens Entree een award voor ‘Best new restaurant design’. 

Niet alleen het design is niet onopgemerkt gebleven, maar ook de totaalbeleving qua eten en service worden opgemerkt. Op 30 mei 2022 ontvangt het team hun eerste Michelinster. ‘’Toen we werden uitgenodigd voor de uitreiking in Het De La Mar theater waren we dolenthousiast. Met gezonde spanning en zonder enige verwachting zaten we in de zaal. Als je dan op het podium wordt uitgenodigd, is dat gevoel echt fantastisch.’’ 

De prestaties van beide heren en hun restaurant kunnen we - ondanks dat ze gestart zijn midden in de coronapandemie - buitengewoon bijzonder noemen. 

Ben je nieuwsgierig geworden? Ga dan langs en je wordt door team Vigor met open armen ontvangen. ‘’Iedereen is welkom hier, ook de allerkleinsten.’’ Hierbij benoemen ze specifiek dat je niet enkel als gast van harte welkom bent, maar ook als je het vak van ze wilt leren! Ze geven met alle liefde hun kennis en passie door aan de volgende generatie. Zo faciliteert Vigor ook opleidingen in ieder vakgebied. Zowel keuken als bediening. 

Zien we je snel?
Team Vigor

Openingstijden

  • Elke maandag gesloten
  • Elke dinsdag gesloten
  • Elke woensdag 12.00 - 14.30 uur
    18.00 - 21.30 uur
  • Elke donderdag 12.00 - 14.30 uur
    18.00 - 21.30 uur
  • Elke vrijdag 12.00 - 14.30 uur
    18.00 - 21.30 uur
  • Elke zaterdag 12.00 - 14.30 uur
    18.00 - 21.30 uur
  • Elke zondag 12.00 - 20.00 uur

Kenmerken

Locatie