‘’Er staat hier geen wijn die niet eerst geproefd is.’’
 
Ben jij een echte wijnliefhebber? Bij de Vughtse Wijnkoperij waan je je in een heerlijke wijnwereld. In de ruimte (het Proeflokaal) waar geproefd mag worden, krijg je door de oude muren, houten balken en landkaarten die aan de muur hangen spontaan een vakantiegevoel. Heerlijk om even te ontspannen na een drukke dag.
 
Het gezicht achter dit pareltje aan de Koestraat is Naomi Bisschop. Naomi - die …

‘’Er staat hier geen wijn die niet eerst geproefd is.’’
 
Ben jij een echte wijnliefhebber? Bij de Vughtse Wijnkoperij waan je je in een heerlijke wijnwereld. In de ruimte (het Proeflokaal) waar geproefd mag worden, krijg je door de oude muren, houten balken en landkaarten die aan de muur hangen spontaan een vakantiegevoel. Heerlijk om even te ontspannen na een drukke dag.
 
Het gezicht achter dit pareltje aan de Koestraat is Naomi Bisschop. Naomi - die zelf het liefst gaat voor een frisse, zuivere wijn - besloot in 2016 het roer om te gooien. Haar baan bij de bank moest wijken voor een carrière als Vinoloog. Dat is gelukt! ‘’Voordat ik de winkel in 2016 overnam was ik al 20 jaar klant bij de familie Kluitmans, de vorige eigenaren. Wijn was en is nog steeds mijn grootste hobby. Toen ik na een hectische periode even de tijd had om tot mezelf te komen, zei ik op een ochtend tegen mijn man: ik wil maar één ding, van mijn hobby mijn beroep maken.’’ – aldus Naomi
 
Naomi, die voorheen gerust de hele dag spendeerde in vergaderruimtes, geniet nu van praatjes met haar klanten. Samen met haar vaste collega’s Dennis (40), Jennifer (28) en (naam chauffeur?) (77) regelen zij alles van a tot z. Van het updaten van de website, het doen van de inkoop tot de financiële administratie.
 
Bij de Vughtse Wijnkoperij staat er geen wijn die niet eerst geproefd is. ‘’Alles wat hier staat, hebben we eerst zelf geproefd en proeven we ieder jaar opnieuw. Tijdens het proeven letten we op de balans van de wijn. Het lekkerst is als alle elementen mooi samenkomen.’’
 
Dennis: ‘’Ik heb geen favoriete wijn. Je fluctueert met de seizoenen mee. Zo zal ik in de winter sneller kiezen voor een Bordeaux en in de zomer voor een lichte Pinot Noir.’’
 
7 redenen die de Vughtse Wijnkoperij zo uniek maken:
• Het assortiment van de Vughtse Wijnkoperij bestaat uit meer dan 900 verschillende wijnen.
• Zij werken samen met ruim 30 importeurs!
• Het team heeft stuk voor stuk een enorme hoeveelheid heeft aan wijnkennis!
• Mensen uit heel Nederland komen naar de Wijnkoperij vanwege haar exclusieve wijnen. Zo verkochten zij pasgeleden nog een fles van € 1.500,- aan een Limburgse verzamelaar.
• Ze zijn ambassadeur van unieke Zalto wijnglazen.
• Geef je een flesje wijn cadeau? Dan krijg je dit inclusief gepersonaliseerd lintje en een uitgebreide wijnbeschrijving.
• De Vughtse Wijnkoperij is daarnaast ook een pick up point voor ‘Oven aan, kom eraan!’, een bedrijf uit ’s-Hertogenbosch dat gezonde kant-en-klare maaltijden voor thuis bereidt.
 
We zien je graag! www.vughtsewijnkoperij.nl

Vanaf de website:
''Je vindt bij ons wijnen voor alledag en feestjes tot aan de meest beroemde huizen ter wereld. Of we nu 4 euro voor een fles rekenen of enkele duizenden euro’s: onze inkoop is er altijd op gericht om het beste product voor onze klanten in huis te halen! We hanteren grote merken, maar kopen juist ook graag in van kleinere huizen met een eigen karakter. Omdat wij de wijnen zelf inkopen, kun je er van op aan dat wij de wijnen zelf ook kennen.

De winkel staat centraal in onze relatie met de klanten. We zien je dus het liefste in onze winkel. Voor je gemak hebben wij sinds kort ook een webwinkel. Zo kun je bijvoorbeeld goed vooraf thuis oriënteren welke wijn bij je geplande etentje past. De online winkel wordt stukje bij beetje gevuld en verbeterd.''

Openingstijden

  • Elke maandag gesloten
  • Elke dinsdag 09.30 - 18.30 uur
  • Elke woensdag 09.30 - 18.30 uur
  • Elke donderdag 09.30 - 18.30 uur
  • Elke vrijdag 09.30 - 18.30 uur
  • Elke zaterdag 09.00 - 17.00 uur
  • Elke zondag gesloten
  • Ook mogelijk op afspraak. Bel 073 656 2455

Prijzen

  • Betaalmogelijkheden: Contant, PIN, Creditcard

Locatie