Je kunt het zo gek niet bedenken of het kan met de Karel. Normaal denkt u misschien gelijk aan het huren van een bus, maar waarom geen trein?

Met 1 – 120 zitplaatsen kan de Karel breed ingezet worden. Boek een rit om van A naar B te gaan of maak een rond…

Je kunt het zo gek niet bedenken of het kan met de Karel. Normaal denkt u misschien gelijk aan het huren van een bus, maar waarom geen trein?

Met 1 – 120 zitplaatsen kan de Karel breed ingezet worden. Boek een rit om van A naar B te gaan of maak een rondreis door Nederland. Hoe gaaf is het bijvoorbeeld om uw bezoekers met de Karel te vervoeren naar de verschillende event locaties. Naast het inzetten van de Karel als vervoermiddel kan de Karel natuurlijk ook gebruikt worden als rijdende locatie voor uw evenement. Op deze manier kunt u met een unieke beleving een productpresentatie geven die niemand meer zal vergeten. Eén ding is zeker, met de Karel geeft u een originele draai aan uw evenement.   Je eigen rit vormgeven met een trein is natuurlijk al een beleving op zich, maar er zijn talloze mogelijkheden om deze dag echt uniek te maken. Denk hierbij aan (live) entertainment gedurende de dag of maak gebruik van de catering mogelijkheden voor verrassende lekkernijen.  

Routes

De Karel mag alleen in Nederland rijden en heeft bovenleiding nodig. Grote delen van Friesland, een deel in de omgeving Arnhem/Nijmegen en een stuk van Limburg zijn niet bereikbaar. Verder kunnen we niet op de hogesnelheidslijn (HSL) of de Betuweroute rijden.

​Op de spoorwegen kaart zijn de bereikbare routes met blauw aangegeven. Deze routes beschikken over een bovenleiding van 1500 Volt. De overige sporen zijn helaas niet bereikbaar voor de Karel.

De Karel is dus naar wens in te zetten voor een onvergetelijke dag. We denken graag met u mee over het inzetten van de trein, entertainment en andere wensen.

Locatie