Elk bezoek aan Vught begint op Visit Vught! - Dinsdag 7 maart 2023

En toen … was er Visit Vught! Een gloednieuw, digitaal platform, waar alles wat Vught te bieden heeft overzichtelijk is terug te vinden. Visit Vught is veel meer dan de verbeterde versie van Bezoek Vught: hét is de ideale startplek voor elk bezoek aan Vught. Niet alleen bezoekers van buiten maar zeker ook inwoners van de gemeente Vught vinden hier álles wat ze zoeken: van toeristische trekpleisters en bezienswaardigheden tot informatie over fietsen & wandelen, eten & drinken, kunst & cultuur én een altijd actuele uitagenda.

www.visitvught.nl. Dat zijn de 13 letters én 2 leestekens, die voortaan álles wat er in Vught te beleven valt binnen handbereik brengen. Visit Vught is een uitnodigende maar vooral ook volledige website, waar in één oogopslag duidelijk wordt wat Vught allemaal te bieden heeft. Onder het motto ‘Stilstaan en genieten’ wordt alles overzichtelijk in beeld gebracht, compleet met fraaie foto’s bovendien. Onder de noemer ‘Wat te doen’ wordt stilgestaan bij de ongekende mogelijkheden op het gebied van fietsen & wandelen, kunst & cultuur, eten & drinken en sport & recreatie in alle kernen.

Onder ‘Waar te gaan’ vindt de bezoeker een keur aan informatie over bijvoorbeeld Centrum Vught en DePetrus. ‘Plan je bezoek’ spreekt voor zich. Hier komen zaken als bereikbaarheid, mogelijkheden tot overnachten, de locaties van informatiepunten én informatie over  meetings & events voorbij. En dan is er ook nog eens een altijd actuele uitagenda, die over de volle breedte in beeld brengt wat er allemaal te beleven valt.

Visit Vught maakt het zowel de toeristische bezoeker als de lokale inwoner gemakkelijk om te zien wat er waar en wanneer georganiseerd wordt. Alle ondernemers en organisaties binnen de Gemeente Vught kunnen zich er optimaal presenteren en profileren, wat de aantrekkingskracht van Vught alleen nog maar verder vergroot.