Bedankt voor een inspirerende avond.

De Inspiratieavond, georganiseerd door Visit Vught, bracht op dinsdag 3 oktober professionals uit de toerisme- en recreatiebranche samen in DePetrus. Daar stonden inspiratie en verbinding centraal. Klaas van Leengoed van Kasteel Maurick verwoorde het krachtig: "We kunnen alleen vermenigvuldigen als we bereid zijn te delen." Deze gedachte liep als een rode draad door de avond en werd tastbaar in de bereidheid van de aanwezigen om hun kennis en ervaring te delen.

Bekijk hieronder een terugblik van het programma, bekijk de video's en download de presentaties.

Terugblik op het programma

DePetrus

De Inspiratieavond van Visit Vught was een doorslaand succes, en dat hebben we mede te danken aan de warme gastvrijheid van DePetrus. Hun prachtige locatie vormde het perfecte decor voor een avond vol inspiratie en verbinding.

Maar wat de avond echt bijzonder maakte, was de aanwezigheid van alle enthousiaste ondernemers die hun visie, kennis en passie deelden. Jullie maakten deze avond tot een levendig en waardevol evenement, en daar zijn we ontzettend dankbaar voor.

Lees meer over DePetrus

Onze dank gaat uit naar onze partners: Brabant Marketing, DePetrus, Gemeente Vught en TDK Tekst, en een speciale vermelding voor KreaD’or voor hun prachtige kunstbloemwerken en de Gereghthof voor de heerlijke broodjes en de borrel.